Om Oss

Nubiance är grundat av en professionell frisör som efter många år i branschen såg att det saknades ett utbud av högkvalitativa hårvårdsprodukter för lockigt hår. Nubiance är skapat med kärlek och en stor drivkraft om att framhäva mångfald och skapa en plattform där alla typer av hårtexturer möts med kunskap och professionell hårvård.

Nubiance Hårvård

Vi älskar idén om hårvårdsprodukter och verktyg som förgyller hårtexturens karaktär samtidigt som de vårdar och förhindrar slitage, återfuktar och motverkar frissighet. Vi vill att våra hårvårdsprodukter ska användas med gott samvete. Därför ser vi alltid till att produkterna är 100% veganska, cruelty free och dermatologiskt testade. Alla val inom Nubiance görs alltid i omsorg för moder natur och miljön.

Nubiance Care

Vi bryr oss om både ditt hårs välmående och även miljön. Alla våra val görs i omsorg av vår planet och alla djur som lever i den. I produktionen av våra produkter ser vi därför till att alltid tänka hållbart. Vi testar aldrig produkter på djur och är cruelty free.